Bye-bye 2015, välkommen 2016!

Först lite ledigt över jul, och därefter nyårshelg och trettondag jul. Allt har redan passerat och vi har kommit en liten bit in på det nya året…

12483622_915859081816338_804274638_n
Visst är det mycket som ska göras vid jul, och mycket som händer, men inte utan att det också finns tid över för vila och eftertanke. Lite mer tid att umgås med familjen och sina nära. Kanske sätta sig ner och tända ett ljus (eller flera) och känna stressen rinna av och låta lugnet infinna sig.
Just då hamnar man kanske lite mera ”mitt i nuet” och tillåter sig att stanna upp en stund… Först ser man tillbaka på året som har gått, och man ser fram emot det nya året och allt vad det har att bjuda på. Ett tillfälle att känna sig både nöjd och förväntansfull. Ljuset inbjuder till reflektion och stillhet samtidigt som det fyller oss med ny, kraftfull energi inför vad som komma skall. Ivriga tar vi med oss ljuset under hela detta året och hoppas att ni tillsammans med oss får ett fantastiskt 2016!

Så efter både julfirande och en vecka utomlands är vi nu tillbaka. Titta gärna in, eller hör av dig om du har några funderingar! Vi kommer att finns här framöver både torsdagar och fredagar mellan kl. 16-18 samt. lördagar kl. 10-14.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s